Loft- og væglamper


Er du på udkig efter din næste design loft eller væglampe, kan du finde et helt specielt udvalg her. De unikke og håndlavet lamper er alle produceret i Danmark under ordnede forhold. Du kan være sikker på at få en lampe, som giver dit hjem hygge og stemning i en nordisk inspireret stil. 

Væg- og loftlamper fra Sonobe Light

Sonobe Light er håndfoldede papirslamper til dit hjem. En smuk origami inspireret foldning, der æstetisk er bygget op og spreder stemning i såvel stuen som køkkenet. Alle fremstillet af Charlotte selv, så de skal alle gå igennem helt specifikke krav. 

Lofftlamper fra Moijn

Med lamper fra Moijn får du en håndskåret design lampe, i et lækkert materiale og kvalitet. Christoffer, der står bag Moijn, forvandler de flade materialer til et assymmetrisk kunststykke. Lamperne fås i 3 størrelser; mini, original og large, og er derfor mulig at tilpasse til lige nøjagtig dit behov. Gå på opdagelse og find din yndlings lampe i enten kork eller plastik. Lyset bryder igennem materialerne på forskellig måder, og de lyse plastik skærme giver naturligt mere lyst i rummet, end de sorte plastik skærme.