Citat

Det nordiske design skinner i gennem de smukke citat plakater. Med de dæmpede baggrunde og den smukke tekst, vil plakaterne passe ind i ethvert hjem og til enhver smag. 


Plakater med kærlighed

De opmuntrende, utraditionelle citater er livsbekræftende og tankevækkende kunst til din væg. Smukke citat plakater med kærlighed, tillid, godhed, nærhed, visdom, skæbne, tro eller synergi - alle fra Nørgaard Nørgaard. Det er ord vi alle kan forholde os til, og tage stilling til ud fra vores eget liv og behov. Derfor kan hver plakat have en særlig betydning for dig eller en du holder af. 

Alle er plakater med danske citater, om det er Nørgaard Nørgaard eller LA FALK plakater. Plakater med tekst har en anden betydning og giver din udsmykning en grafisk tone. Dine gæster vil ikke kunne undlade at læse citatet og tænke over det.

Positive ord - postive tanker

De helt nye LA FALK citat plakater er den ideele gave til én du virkelig holder af. Med et kig på plakaten hver dag, bliver tankerne positive, og vil minde om hvad der betyder noget i for dig hverdagen.