Dansk design

Er du til dansk klassisk design, er du helt sikkert også til danske klassiskere på din væg. På denne side finder du et stort udvalg fra danske kunstnere, der på hver sin måde fortolker de møbel- og lampe klassikere, som har været gennem tiden. Alle fremstllet i hver sin stilart, som varierer lige så meget som vores personlige stil. 


Din plakat til dit hjem

I udvalget finder du Frederikke Adeline Dahl, der tegner sig til kunsten gennem blyant og akvarel til et levende udtryk. Du finder også de populære Brainchild Original plakater, som tager møbelklassikeren i ordets forstand. De står for de grafiske design plakater i en enkel stil, oftest fås værket i forskellige farver, så du kan vælge lige det der passer til dit hjem.  

Plakater med klassikere

De danske møbelklassiker er yderst populære og et sikkert hit til hjemmet. Så hvorfor ikke også møbelklassikerne til væggen? Med design klassikere på væggen understreger du din stil og binder din indretning sammen. Måske du har en favorit, som også kan komme på din væg og skabe en hyggelig stemning i din stue, køkken, soveværelse eller et helt 4. sted. 

Den danske møbelkunst er rigtig populær - ikke kun i Danmark men i hele verden. Så skal du på besøg i udlandet eller får besøg, vil møbelklassiker plakater være den ideelle gave. Det beskriver en stor del af den danske kultur, og vil give et godt minde. 

Plakater i flere størrelser

På denne side finder du et udvalg af de plakater vi har i butikken. Alle fås i forskellige størrelser. Tryk på pilen ud fra hver plakat og se hvilken størrelse den findes i. Alle plakater er fremstillet i Danmark - og lige netop derfor får de æren af at være en del af Danmark & Norden's sortiment. Klik ind på hver plakat og læs mere om det enkelte motiv. Rigtig god fornøjelse!