Freddy & Fantasine på nullermandssafari

Freddy & Fantasine på nullermandssafari

250,00 DKK

Ingen bedømmelse

Ildebrand i toilettet, nullermandssafari og tornadooprydning... Det er noget af det, der venter i Freddy og Fantasine.

Freddy & Fantasine på nullermandsafari er mere end en bog, det er en hjælp til at få hverdagssituationer og pligter til at glide lidt lettere. Bogen har dannet grundlag for Fantasine-universet med dekorative hjæpemidler til at gøre hverdagen til leg.
Mor til tre og stifter, Malene Borum Pedersen, fik idéen til at skabe et fælles sprog for barn og voksen, da hun oplevede hvor svært det kunne være, at få børstet tænder på sin 2 årige datter.
Fantasine inspirerer børnefamilier til, at inddrage børn i hverdagens gøremål med leg og fantasi - en hverdag uden konflikter og skældud.

Kan du nikke genkende til dette, og vil du prøve at få hverdagen til at glide nemmere med småbørn?, så bliv klogere på dette med Freddy og Fantasine på nullermandssafari. 

Model/Varenr.: 11553-001
stk.

Brug bogen som godnatlæsning eller til at sætte positivt fokus på det, der er svært lige nu.
Hvis tandbørstningen, det at komme ud af døren eller at få ryddet op ofte ender i konflikt, kan i sammen se, hvordan Freddy, Fantasine og deres forældre klarer den, og lad jer inspirere af dem. Ud over at være en sjov højtlæsningsbog er bogen en opslagsbog til forældre og voksne, der beskæftiger sig med børn. Til hver historie finder du "forældrefif", der gør det nemt at bruge legen, lige præcis når situationen spidser til. I kan også bruge bogens lege og metoder til på en god måde at inddrage børnene i familiens gøremål, så alle får en vigtig rolle.

Bogen har 41 sider fyldt med farver, tegninger og foto.