Morten Løfberg

Morten Løfberg er billedkunstner fra København, uddannet fra Danmark's Medie & Journalist skole i 2014. Siden har han arbejdet fuldtid med sine tegninger. Han er gift med Ida Noack, som også er en af vores udvalgte kunstnere. 
Kendetegnet for Morten Løfberg's illustrationer er, at de tegnes med en almindelig kuglepen på gråt genbrugspapir. Morten ligger et stort arbejde i, at være yderst detaljeret og gengive dyrenes forskellige udtryk, og det kan derfor tage uger og op til måneder at fremstille en illustration. Herefter bliver de trykt til plakater i forskellige størrelser. 
Morten´s billedsprog er verdens dyr, der har en sød, sjov og humoristisk følelse med henvisning til hverdagen, alt sammen i enkle farver. Det gør også at hans illustrationer tiltaler børn og voksne og kan bruges i både stuen samt børneværelset. 
Hos Danmark & Norden er vi stor fan af Morten Løfberg's helt specielle streg, og har derfor samlet et stort udvalg til dig. Om du leder efter en ny illustration til stuen, køkkenet eller børneværelset, så har vi det du leder efter. 
God fornøjelse med Morten's univers.


123