Brainchild Original

Brainchild Original er et plakat koncept, hvor danske møbelklassikere fortolkes lige udfra hvad designet hedder.
Martin står bag Brainchild Original og fører os sikkert og med god stil igennem et univers af smukt design.


Fortolkning af møbelklassikere 

Han designer plakater ud fra fortolkning af danske møbelklassikere. Han tager møbelklassikeren i dets bogstavelige forstand for, at designe en original plakat ud fra navnet. Dette skaber de meget smukke grafiske plakater. Vi er helt vilde med dem - og vi er heldigvis ikke alene. Brainchild Original's plakater er meget populære til det nordiske hjem. Dette skyldes nok en perfekt harmoni til de danske møbelklassikere, bundet sammen med en enkel grafisk streg i nordiske farver. 

Det nyeste skud på stammen er Ægget træfigurer. En smuk og enkel træfigur på en sølv eller guld fod fortolket ud fra Arne Jacbosens Ægget. 

Giv væggen et forfriskende look

Du finder Ægget, Svanen, Koglen og mange andre i forskellige farver, så du kan vælge den der passer til dit hjem. Plakaten vil skabe et forfriskende look til din væg, uanset om du er til møbelklassikere eller ej. 

Produceret med omtanke

Brainchild Original producerer alle deres plakater i Danmark under ordnede forhold. Det er vi selvfølgelig virkelig glad for, da det gør det muligt for at sælge det hos Danmark & Norden og vi kan stå indenfor et godt produkt. Så slip dig løs i Brainchild's grafiske univers og lad dig inspirere.