Rikke Jacobsen

Rikke Jacobsen skaber kunst med akvarel, blyant og pastel. Inspirationen finder hun i en svunden tid, fra hverdagen og reflektionen over livet og naturen. Med få elementer der males detaljeret på hvidt papir, opnår hun en intensitet i billedet og skaber nærvær for beskueren. De sarte farver underspiller og fremhæver motivernes budskab. Gå endelig på opdagelse i det spændende univers fra Rikke Jacobsen.


Rikke Jacobsen - Sirlig kunst

Rikke Jacobsens billeder er fyldt med den sirlige skrøbelige streg i helt små detaljer. De sarte farver går igen i et autentisk udtryk, hvor man kan se at hver en streg er gennemtænkt. Udover streger på papir har den dygtige kunstner også sat sin penselstrøg på Kählers Keramik. Til Hammershøi jule tallerkener kan du se de sirlige streger, som tydeligt afspejler at det er Rikke, der står bag. 

Her hos Danmark & Norden er vi dog kun beriget med Rikke’s kunst, som vi til gengæld er meget begejstret for – og det er vi heldigvis ikke ene om. Rikke Jacobsen kunst er yderst populært i både vores butik og på webshoppen.