Om os

Om os

 

Historien om Danmark & Norden
Danmark og Norden er fortællingen om passionen for det gode håndværk, det smukke design, og bæredygtigheden bag produkterne.
Hos Danmark og Norden finder du unikke produkter af høj kvalitet, der både er designet og produceret i Danmark eller Norden.
Det er her du møder et miks af små enkeltpersoners passion, til større og mere kendte designerfirmaer der har eksisteret i mange år.
Det der binder det hele sammen er det gode håndværk.
Vi ønsker at repræsentere et bredt sortiment af designere, der hver brænder for deres produkt. De designere vi repræsenterer, bliver nøje udvalgt,
så vi sikrer os at de lever op til konceptet, og så du som kunde oplever et bredt udvalg af forskellige produkter. Lige nu kan du opleve mere end 90 forskellige mærker/designere i butikken. Du vil blandt andet finde forskellige småmøbler, interiør, kunstprint, rammer, keramik, lamper, smykker og ting til børn.

Personen bag Danmark & Norden

Bag butikken Danmark & Norden, finder du Annette Nørskov Andersen, en ildsjæl med passion for design og godt håndværk.
Det er Annette selv, der nøje udvælger de forskellige designere til butikken, hvilket ofte sker på kunst-messer og markeder i hele landet, ved en stor kontaktflade gennem de sociale medier, og ved at designere selv henvender sig i butikken.
Hvad enten du kommer ind for at ”snuse” eller søger et bestemt produkt er du velkommen i butikken. Annette nyder at servicere kunderne, og hjælpe med at finde lige nøjagtig det design eller den gave du efterspørger. Da Annette kender designerne og håndværkerne bag produkterne,
får du oftest en god historie med i købet. 

Velkommen indenfor hos Danmark & Norden

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen